4C Bir Aylık Maaş Tercihi


4C (Emekli Sandığı) bağlı olara emekli olmuş vatandaşlar e-Devlet üzerinden 3 ayda bir aldıkları maaşı, her ay almak için internet üzerinden değişim yapabilmelerine olanak getirildi. Bildiğiniz üzere 4C emekli sandığı maaş ödemeleri standart olarak her 3 ayda bir gerçekleştirilmektedir. Yazımızın devamında nasıl 4C bir aylık maaş tercihi yapacağınızı sizlere basit bir şekilde anlatacağız.

Emekli Sandığı (4C) maaş ödeme tercihinizi internet üzerinden rahat ve güvenli bir şekilde değiştirebilir ve tekrardan güncelleyebilirler. Emekli Sandığı bir aylık maaş tercihi işlemi e-Devlet sistemi üzerinden elektronik olarak çok hızlı ve bayağı bir şekilde yapılabilmektedir.

4C Bir Aylık Maaş Tercihi iyi mi yapılır
Aşağıdaki bağlantıdan sisteme giriş yapmış oldukdan sonra takip eden yönergeleri uygulayarak işleminizi ergonomik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
4C Bir Aylık Maaş Tercihi için Tıklayınız
informasyon : Bu işlemi yapabilmek için size özel e-Devlet şifrenizle sisteme giriş yapmalısınız. Şifreniz yoksa herhangi bir PTT şubesine kimliğiniz ile beraber giderek başvuru yapmanız gerekmektedir. Bu müracaat işleminden sonra 2 TL işlem ücreti ödeyerek e-Devlet şifrenizi alarak turkiye.Gov.Tr üzerinden tüm işlemlerde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İsteğe Bağlı Sigorta Nasıl Kapatılır Dilekçe Örneği

Çalışılmadığına Dair Bildirim Giriş Sistemi Geçici İş Göremezlik İşveren İşlemleri

SSK Cep No Telefon Ekleme SGK