T.C. Kimlik no ile SGK SSK Sorgulama


İnternet üzerinden 3 şekilde SSK Sorgulamasını yapabilirsiniz. Şimdi size bu yazımızda Şifresiz SSK Sorgulama ve Sadece T.C no ile kısmı SSK Sorgulasını anlatacağız.
Detaylı Sorgulama için ve tüm primleri görmek için; 1. Yöntemi öneririz.
Sadece SSK primlerinin yatıp yatmadığını görmek için; 2. Yöntemi öneririz.

1. YÖNTEM

SSK Sorgulama işlemleri 15 Aralık 2011 tarihinden itibaren artık şifresiz olarak yapılabiliyor. Daha önce e-Devlet sistemine taşınan SSK Sorgulama uygulamasına artık size özel kişisel kimlik bilgileriniz sayesinde kolayca erişebileceksiniz. Yazımızın devamında SSK Sorgulamasını nasıl, ne şekilde yapacağınızı geniş kapsamlı olarak detaylarla birlikte anlatacağız.

SSK SORGULAMASINI NASIL YAPABİLİRİM

Yeni uygulamada T.C. kimlik numarasının yanında nüfusa kayıtlı olduğu il/ilçe, cilt no gibi herkes tarafından bilinemeyecek özel bilgilerin girilmesi gerekiyor.

Şifresiz Olarak SSK Sorgulaması için Tıklayınız
Üstdeki bağlantıdan giriş yaptıkdan sonra formu kişisel bilgilerinizle doldurup “Sorgula” butonuna bastıkdan sonra aşağıdaki gibi ekran ile karşılaşacaksınız. Uyruk bölümünden herhangi bir alanı seçmeden sorgulama işlemlerinizi yapmalısınız.
Giriş işlemlerinizi yaptıkdan sonra aşağıdaki gibi alanla karşılaşacaksınız. Fotoğrafda belirtiğimiz  “HİZMET DÖKÜMÜ 4A bağlantısına tıklayarak SSK Sorgulama işlemini gerçekleştirebilir, hizmetlerinizi sorgulayabilirsiniz.

2. YÖNTEM

T.C Kimlik NO ile SSK Sorgulaması

SSK’nızın yatıp yatmadığını gönül rahatlığıyla görebilirsiniz. Şimdi size T.C kimlik numaranızla son 12 aylık SSK Sorgulamasını aşağıdaki bağlantıdan yapabilirsiniz.

T.C No ile SSK Sorgulama için Tıklayınız
* Herhangi bir problemle karşılaşırsanız bize aşağıdan yorum yazarak bildirebilirsiniz

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İsteğe Bağlı Sigorta Nasıl Kapatılır Dilekçe Örneği

Çalışılmadığına Dair Bildirim Giriş Sistemi Geçici İş Göremezlik İşveren İşlemleri

SSK Cep No Telefon Ekleme SGK