SSK İlk İşe Giriş Tarihini Öğrenme İşe Giriş tarihi sorgulama

Bir çok okuyucumuz bize, İlk İşe Giriş Tarihihakkında sorular soruyor. SSK İlk İşe Giriş Tarihinizi nasıl öğrenebileceğiniz hakkında bilgiyi yazımızın devamında öğrenebileceksiniz. İlk işe giriş tarihiniz emeklilik sisteminde önemi çok büyük. Emeklilik işlemlerinde ilk işe giriş tarihinden bugüne kadar geçen süre ile emeklilik başvurularınız değerlendirilerek karara bağlanıyor. Ayrıca SGK’nın resmi sayfasında “Ne zaman Emekli Olabilirim” uygulamasında bu bilgi olmadan emeklilik hesaplama işlemlerinizi doğru bir şekilde yapamassınız. Şimdi biz bu konuda nasıl SSK İlk İşe Giriş Tarihinizi öğrenmenize yardımcı olacağız.

İlk İşe Giriş Tarihinin Sorgulaması için Tıklayınız


Öncelikle üstdeki bağlantıyı tıkladıkdan sonra sırası ile;
T.C Kimlik No
Nüfus İl
Cilt No
Doğum Yılı
Güvenlik Kod
Bilgilerini nufus kağıdınızdaki bilgilere göre doğru olarak girdikden sonra “Sorgula” butonuna tıklayınız. Eğer başarılı bir şekilde giriş yaparsanız aşağıdaki görüntü ile karşılaşacaksınız.

Fotoğrafda örnek verdiğimiz gibi hizmet dökümünüzde gördüğünüz alanın en üstündeki mavi renk ile işaretlediğimiz bölge 1996 yılı SSK İlk İşe Giriş tarihidir. Bu yılı baz alarak emeklilik hesaplama işlemlerini yapabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İsteğe Bağlı Sigorta Nasıl Kapatılır Dilekçe Örneği

Çalışılmadığına Dair Bildirim Giriş Sistemi Geçici İş Göremezlik İşveren İşlemleri

SSK Cep No Telefon Ekleme SGK