SSK Cep No Telefon Ekleme SGK


Sosyal Güvenlik Kurumu yeni bir uygulama başlatıyor. Bundan sonra eğer iletişim bilgilerinize cep telefon numaranızı eklerseniz SGK sizi aşağıdaki konular kısa mesaj ile bilgilendirecek ve bu sayede SGK Merkezlerine gitmekden kurtulacaksınız. Cep telefonu bilgilerinizi nasıl SGK Sistemine ekleyebileceğinizi yazımızın devamında öğrenebileceksiniz…
İŞTE AŞAĞIDAKİ HİZMETLERDEKİ BİLGİLER CEBİNİZE GELECEK
Sigortalıların ceplerine gelecek mesajlarda yer alacak hizmet bilgileri ise şöyle belirlendi: Şahıs ödemeleri, çölyak ödemeleri, 4a sigortalı tescil, SSK sigorta tescil,
Bağ-Kur sigortalı tescil, Emekli Sandığı sigortalı tescil, SSK sigortalı işten ayrılış, Bağ-Kur sigortalı işten ayrılış, Emekli Sandığı sigortalı işten ayrılış, SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı toptan ödeme, emekli aylığı bağlama, SSK ve Bağ-Kur iş göremezlik ödemesi, emzirme yardımı ödemesi, hizmet borçlanmaları, emekli ödemeleri, cenaze ödemeleri.
CEP NUMARASI KİŞİNİN ÜZERİNE KAYITLI OLMALI
Cep telefonunun kayıtlı olduğu kişinin aynı T.C. Kimlik numarasına sahip olması zorunlu tutulacak. Sistemde her T.C. kimlik numarası ile bir GSM numarası kayıt ve güncellemesi yapılacak.

CEP TELEFON NUMARAMI NASIL EKLEYEBİLİRİM?
Aşağıdaki bağlantıya giriş yaptıkdan sonra Nufüs cüzdanı bilgilerize göre formu doldurun ve Sorgulama butonuna basarak devam edin.
Cep No’yu Eklemek için Tıklayınız

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İsteğe Bağlı Sigorta Nasıl Kapatılır Dilekçe Örneği

Çalışılmadığına Dair Bildirim Giriş Sistemi Geçici İş Göremezlik İşveren İşlemleri