İsteğe Bağlı Sigorta SGK SSK Sorgulama

İsteğe Bağlı Sigorta Sorgulama

İsteğe Bağlı Sigorta Sorgulaması dediğimiz artık bağkur tescilinde yer aldığı için, bağkur hizmet dökümünüzde yer alıyır. Konu üzerinden ödenen İsteğe Bağlı Sigortanız hakkında ödenen primlerinizi görebileceksiniz. İsteğe Bağlı Sigorta Sorgulaması işlemini internet üzerinden 2 yoldan yapabilirsiniz.
1)- Biri şifresiz bir şekilde kişisel kimlik bilgilerinizi kullanarak İsteğe Bağlı Sigortaprimlerinizi sorgulayabilirsiniz.
2)- Diğer bir yol ise e-Devlet şifrenizle isteğe bağlı sigorta sorgulaması yapabilirsiniz.
İlk önce Şifresiz İsteğe Bağlı Sigorta Sorgulaması hakkında detaylı bilgiler vereceğiz.

İSTEĞE BAĞLI SİGORTAMI NASIL ÖĞRENEBİLİRİM?

Yeni uygulamada T.C. kimlik numarasının yanında nüfusa kayıtlı olduğu il/ilçe, cilt no gibi herkes tarafından bilinemeyecek özel bilgilerin girilmesi gerekiyor.

Nüfus kağıdınızdaki bilgilere göre İsteğe Bağlı Sigorta Sorgulama yapmanız için aşağıdaki bağlantıyı kullanınız.

İsteğe Bağlı Sigorta Sorgulaması için Tıklayınız

Giriş yaptıkdan sonra form’daki alanları eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurdukdan sonra “SORGULA” butonuna bastıkdan sonra aşağıdaki resimdeki gibi sayfa açılacaktır. Açılan sayfa soldaki menüden Hizmet Dökümü 4B yı tıkladıkdan sonra İsteğe Bağlı Sigorta Primlerinizi görebilirsiniz.

Diğer Sorgulama Şekli

Eğer e-Devlet şifreniz mevcut ise sorgulama işlemini e-Devlet sistemi üzerindende sorgulayabilirsiniz. Bunun için aşağıdaki linkden size ait kişisel bilgilerinizle giriş yaptıkdan sonra isteğe bağlı sigortalılığınız hakkında daha kapsamlı bilgiler alabilirsiniz.

İsteğe Bağlı Sigorta Sorgulaması için Tıklayınız


Ek bilgi : İsteğe Bağlı Sigorta Sorgulaması ile ilgili karşılaştığınız sorunları bize aşağıdaki form aracılığıyla sorularınızı, görüşlerinizi iletebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İsteğe Bağlı Sigorta Nasıl Kapatılır Dilekçe Örneği

Çalışılmadığına Dair Bildirim Giriş Sistemi Geçici İş Göremezlik İşveren İşlemleri

SSK Cep No Telefon Ekleme SGK