4C Banka Değişikliği


Banka yada PTT şube değişikliği talebi olan kişiler, bu işlemlerini e-Devlet sistemi üzerinden T.C. Kimlik numaraları ve e-devlet şifreleri ile giriş yapmış olduktan sonrasında 4c Banka Değişikliği ekranını kullanarak kolayca gerçekleştirebilecektir.

4c Banka Değişikliği Değişikliği iyi mi Yapılır ?
Bu hizmetten yararlanmanız için e-Devlet şifresinizin var olması gerekmektedir. E-devlet Kapısı şifre zarfını T.C. Kimlik numaranızın yazılı olduğu geçerli bir kimlik kartınızla (Nüfus Cüzdanı, yeterlik, Evlilik Cüzdanı, geçişlik, Avukat Kimliği) beraber tüm PTT Merkezlerimizden ve yetkilendirilen PTT şubelerinden 2 TL karşılığında aldıktan sonra kullanmya başlayabilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan e-Devlet sistemine size özel bilgilerinizle giriş yapmış oldukdan sonrasında 4c Banka Değişikliği/emekli sandığı banka değişikliği ekranına ulaşabilirsiniz.

4c Banka Değişikliği için Tıklayınız
Belirtelim ki; değişimler işlemin yapıldığı takip eden aydan başlamaktadır.

Örneğin; Banka değişikliği Temmuz ayında gerçekleştirilmişse Temmuz maaşı eski bankadan, Ağustos maaşı seçilen yeni bankadan alınacaktır.

Bu hizmetten yararlanarak, T.C. Toplumsal Güvenlik Kurumu’ndan aldığınız gelir veya aylığın ödeneceği banka yahut PTT şubesini güncelleyebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İsteğe Bağlı Sigorta Nasıl Kapatılır Dilekçe Örneği

Çalışılmadığına Dair Bildirim Giriş Sistemi Geçici İş Göremezlik İşveren İşlemleri

SSK Cep No Telefon Ekleme SGK