SGK Sorgulama


Nasıl SGK Sorgulaması Yapabilirim?
Aşağıdaki bağlantıdan e-Devlet sitesine giriş yaptıkdan sonra “Kimliğimi Şimdi Doğrula” bağlantısına tıklayınız. Daha sonra “e-Devlet Şifresi” bölününü tıkladıkdan sonra “T.C. Kimlik No” ve “e-Devlet Şifrenizi” yazarak SGK Sorgulama panelini görüntüleyebilirsiniz.



SGK Sorgulaması için tıklayınız
SGK Sorgulama işlemlerini 1 kasım itibariyle sgk.gov.tr üzerinden web sitesi üzerinden kaldırarak, yeni SGK Sorgulama sayfasını e-Devlet sistemi üzerinden devam edilmeye başlandı

SGK Sorgulama işlemleri 15 Aralık 2011 tarihinden itibaren SGKSorgulamaları artık şifresiz bir şekilde yapılabiliyor. Daha önce e-Devlet sisteminde yer alan SGK Hizmet Dökümü uygulamasına artık size özel kişisel kimlik bilgilerinizi doldurarak SGK Hizmet Dökümünüzü alabilirsiniz. Yazımızın devamında SGK Sorgulaması hakkında tüm detaylara yer vereceğiz.

SGK SORGULAMASINI NASIL YAPABİLİRİM?

Yeni uygulamada T.C. kimlik numarasının yanında kişinin baba adı, nüfusa kayıtlı olduğu il/ilçe, cilt no, aile sıra no gibi herkes tarafından bilinemeyecek özel bilgiler isteniyor.

SGK Sorgulaması için Tıklayınız

Üstdeki bağlantıdan formu kişisel bilgilerinizle doldurup “Sorgula” butonuna bastıkdan sonra aşağıdaki gibi ekran ile karşılaşacaksınız. Bu ekrandan SGK Hizmet Dökümünüzü Alabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İsteğe Bağlı Sigorta Nasıl Kapatılır Dilekçe Örneği

Çalışılmadığına Dair Bildirim Giriş Sistemi Geçici İş Göremezlik İşveren İşlemleri

SSK Cep No Telefon Ekleme SGK