Bağkur Sorgulama


Bağkur Sorgulama paneli sayesinde bağkur başlangıç tarihinizi ve toplam hizmet sürenizi görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca bağkur numarınızı bilmiyorsanız sorgulama sayfasına T.C kimlikle giriş yaptıkdan sonra bağkur numarınızıda öğrenebilirsiniz.
Bağkur Sorgulamasını Nasıl Yapabilirim?
Asağıdaki bağlantıdan e-Devlet sitesine giriş yaptıkdan sonra “Kimliğimi Şimdi Doğrula” bağlantısına tıklayınız. Daha sonra “e-Devlet Şifresi” bölününü tıkladıkdan sonra “T.C. Kimlik No” ve “e-Devlet Şifrenizi” yazarak Bağkur Sorgulama panelini görüntüleyebilirsiniz.

Bağkur Sorgulama İşlemi İçin Tıklayınız
Bağkur Sorgulama işlemlerini 1 kasım itibariyle bagkur.gov.tr web sitesi üzerinden kaldırarak, yeni Bağkur Sorgulama sayfası olan e-Devlet sistemi üzerinden devam edilmeye başlandı. e-Devlet şifresi olmadan hiç bir Bağkur işleminizi gerçekleştiremezsiniz. Öncelikle E-Devlet Şifresi Almak için, size en yakın PTT Şubesine üzerinde TC Kimlik Numaranızın olduğu bir kimlikle başvuru yapmalısınız. 1 TL’lik işlem ücreti karşılığında E-Devlet Şifrenizi PTT’den rahat bir şekilde edinebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İsteğe Bağlı Sigorta Nasıl Kapatılır Dilekçe Örneği

Çalışılmadığına Dair Bildirim Giriş Sistemi Geçici İş Göremezlik İşveren İşlemleri

SSK Cep No Telefon Ekleme SGK